Sterk in samenwerking

handen

Missie

Wij streven naar een kwalitatieve zorg op maat. Ons zorgaanbod gebeurt steeds in multidisciplinair overleg, in functie van het welzijn van de patiënt.
Wij ondersteunen de chronische zorgvrager om zijn verblijf thuis te optimaliseren en een comfortabele thuissituatie te creëren.
Wij staan ook steeds paraat voor acute en tijdelijke opdrachten.

Historiek

Historiek

De praktijk werd opgestart in 1990 door Jean- Pierre Boudeweel die na een loopbaan van 10 jaar in de toenmalige Kliniek Zwarte Zusters een ander pad wilde bewandelen. De passie voor de thuisverpleging  was er al tijdens de studies, maar om zelfstandige te worden was er toch wat ervaring nodig. Het werk in de operatiezaal en nachtdienst op de afdeling interne geneeskunde waren de ideale diensten om de nodige bagage te verkrijgen. De eenmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een groepspraktijk met 20 verpleegkundigen die om beurt de patiënten verzorgen op 9 rondes.

werking

Werking

  • De aanvraag tot verzorging gebeurt doorgaans via doorverwijzing van een arts, maar dit kan eveneens gebeuren door een sociale dienst, de zorgvrager zelf of door derden zoals familie of kennissen.
  • Alle contacten gebeuren best telefonisch. 
  • Uw ziekenfonds draagt de volledige kost van uw verzorging. U hoeft dus niets te betalen.   
  • Het bewijsstuk van de verstrekte zorgen wordt in de e box van onze software leverancier Care- Ace gedeponeerd. Met uw identiteitskaart en een kaartlezer kunt u de bewijsstukken raadplegen door in te loggen op : www.care-ace.be/pbox
  • Onze dienstverlening strekt zich uit over Ieper en omstreken alsook een deel van Heuvelland ( Wijtschate - Mesen)

Team

Anthony Neirynck

Cathy Deramoudt

Christine Leroy

Dorine Noppe

Emanuelle Desmet

Evelyne Garreyn

Evy Verfaille

Gunda Pluym

Inge Delporte

Isabelle Verstraete

Jean-Pierre Boudeweel

Jeroen Maerten

Jonas Strumaene

Koen Hindryckx

Korneel Verhalle

Laurence Leplae

Lien Deleu

Louise Vandeputte

Machteld Vanoverschelde

Marijke Houthoofd

Nathalie Meirlevede

Stefanie Hauspie